11-11-2018 – KCM – Uitslagen + Foto’s

Op zondag 11 november vond de jaarlijkse kampioenschapsclubmatch plaats op de gebruikelijke locatie Manege Nimmerdor te Leusden. Met dank aan de evenementencommissie en de hulp van alle gemotiveerde vrijwilligers en niet te vergeten alle deelnemers en bezoekers, die ervoor gezorgd hebben om er een zeer geslaagde en gezellige dag van te maken!

De honden werden zorgvuldig en uitgebreid gekeurd door de deskundige keurmeester mevr. F.Zijdenbos-Jansen, en ondersteund door ringmeester mevr. C. Kortekaas en schrijfster mevr. C. Cuperus.

Aan het eind van een zeer geslaagde kampioenschapsclubmatch zijn de beste honden van de dag gekozen. Alle honden met een 1e, 2e, en 3e prijs werden beloond met mooie bekers, plaquette's voor de besten en voor de clubwinner was er ook nog een prachtige rozet en een uitnodiging voor de Hond van het Jaar show. Daarnaast waren er nog de voerprijzen van sponsor Champ Dogfood.

Na afloop van de show, hebben we met zijn allen van de gelegenheid gebruik gemaakt om een toast uit te brengen op het 30-jarig bestaan van de ZWHVN onder het genot van een hapje en een drankje! Voor alle leden was er het jublieumkado: het nieuwe “Zwitserse Witte Herder Boek” wat deze dag officieel uitkwam en opgehaald kon worden. Cindy Schwering - de schrijfster van het boek - was speciaal voor deze dag naar Leusden  gekomen om de boeken te signeren. Voor de aanwezige niet-leden was het boek op deze dag te koop voor een speciale schappelijk prijs van € 15,00.

Erg blij zijn we met de 4 nieuwe leden die zich deze dag aan hebben gemeld! Dank hiervoor, en wij wensen u van harte welkom bij de ZWHVN!

Het bestuur van de ZWHVN bedankt iedereen voor hun bijdrage wat heeft geleid tot een zeer geslaagde en gezellige dag!!

Uitslagen van de beste honden van deze dag:

 

Beste Reu / Best of Breed / Clubkampioen – More Flashing Jewel de la Tour de Babel - 1e Uitmuntend

Reu- geboren 11-09-2016 - Fokker C. Lievois / Eigenaar R.C. Kort
2 jr stockhaar. Prima reuenhoofd, goede stop. Goed gevormde donkere ogen. Goed aangezet en gedragen oren. Elegante hals-rug belijning. Rondom uitstekend gehoekt. Goede onder en boven belijning. Goed front, ellebogen konden iets beter aangesloten zijn. Goede croupe, staart en staart aanzet. Gaat vlot door de ring. Vriendelijk temperament.

Beste Teef – Flashing Jewel Jump To the Top - 1e Uitmuntend

Teef - geboren 24-11-2017 - Fokker en eigenaar R.C. Kort
Bijna 1 jr langstock, vrouwelijk totaal beeld. Elegante verschijning, goed tevenhoofd, prima stop. Goed gevormd donker amandelvormig oog. Goed gepigmenteerd. Compleet schaargebit. Lip  kon iets beter gesloten zijn. Uitmuntende hals, rug belijning. Goed voorborst, goed front. Goede voeten met lichte teen nagels. Rondom goed gehoekt. Goede croupe, staartaanzet en dracht. Voor leeftijd toont ze zeer volwassen gangwerk, uitgrijpend, goede stuwkracht. Op en top teefje.

Beste Veteraan – Jumaana of Skah Dakota - 1e Uitmuntend

Teef - geboren 25-06-2008 - Titel NJK '09 - Fokker: C. Vos / Eigenaar E.S. Gijssen
10 ½ jr langstock teef in prima lichamelijke conditie. Goed hoofd en stop. Mooi donker en amandelvormig oog. Neus wat roze, rest goed gepigmenteerd. Gebit conform leeftijd. Goede hals-rug en onder belijning. Prima bone, goed front. Goede voeten met lichte teennagels. Prima vacht. Gaat vlot en makkelijk door de ring.

Beste Puppy – Cricket Moutains Dizzy White Art - 1e Veel Belovend

Teef - geboren 23-03-2018 - Fokker: A.L.J. Kouwenburg / Eigenaar N. Hendrix-Tops
8 mnd langstock. Beetje bedeesd teefje. Goed tevenhoofd. Donker amandelvormig oog, goed pigment. Compleet schaargebit. Elegante hals-rug belijning. Goede onder belijning. Voor leeftijd goed ontwikkeld lichaam. Prima bone. Voor goed gehoekt, zag achter iets minder kniehoeking en hoeking in de hak. Goede croupe, staartlengte en dracht. Kan vlot door de ring gaan, adviseer handler ringtraining.

Beste Jongste Pup – Aeris Sakura of Dancing Show - 1e Veel Belovend

Teef - geboren 25-05-2018 - Fokker en eigenaar L. Truong
5 ½ mnd langstock. Zeer appetijtelijk teefje, zeer elegant. Mooi tevenhoofd, goede stop. Goed gevormde donker oog. Compleet schaargebit. Prima boven en onder belijning. Voor leeftijd al goed ontwikkeld lichaam. Goed front, prima voorborst. Rondom goed gehoekt. Goede croupe, staartaanzet en dracht. Puppyvacht, wel van goede structuur. Vlot uitgrijpend gangwerk. Op en top een teef.

 

Hieronder een foto-impressie van de show.

(voor vergroting foto's klik op 1e foto en verder met pijltjes)

 

 


 

 

 

Inschrijving KCM is gesloten

 

Op zondag 11 november 2018 vindt de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch ZWHVN plaats.

De locatie is:

Landelijke rijverening, Pony- en Menclub Nimmerdor
Kerkweg 3
3832 RH Leusden

Keurmeester is: mevrouw F. Zijdenbos-Jansen

De aanvang van de show is: 11.00 uur

 

Wij hopen op veel deelnemers en leden van de ZWHVN die zich inschrijven, omdat:

  • dit de gelegenheid is jouw ZWHerder met stamboom op een laagdrempelige manier te laten keuren
  • de beste teef en beste reu een dubbel CAC (kampioenschapspunt) verdienen
  • jouw hond kans maakt op de titel Clubwinner 2018.
  • jouw hond kans maakt op selectie voor de Hond van het Jaarshow 2018 (voor  nederlandse deelnemers)
  • Het inschrijfgeld zo laag mogelijk is gehouden.
  • Je samen bent met allemaal liefhebbers van het ras Zwitserse Witte Herder

 

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met:

Rob Commandeur (Evenementen en Penningmeester ZWHVN)
M:06-15226080
E-mail