12 mei 2019 – Witjes Doe-dag & Clubmatch

 

Een leuk uitje voor u en uw hond, er is deze zondag veel te doen in Leusden op de Witjes Doe-dag en wij zouden het leuk vinden als u dit evenement bezocht.
Naast de Witjes Doe-dag vindt gelijktijdig onze jaarlijkse Clubmatch plaats.
U hoeft zich NIET op te geven voor de Witjes Doe-dag, u kunt gewoon langskomen en aan alle activiteiten deelnemen; deelname is gratis.

 

De beide evenementen vinden plaats op de locatie:

  • Landelijke Ruitervereniging ‘Nimmerdor’ aan de Kerkweg 3, 3832 RH Leusden

 

Vanaf 09:30 uur ’s ochtends vangen de activiteiten van de Witjes Doe-dag aan.
Aanvang 11:00 uur keuringen van de Clubmatch .
De dag zal rond 15.30 uur worden afgesloten, waarna u nog heerlijk kunt wandelen in het bos direct achter de locatie.

 

De CLUBMATCH van de ZWHVN is bij uitstek de gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met een hondenshow in een gemoedelijke sfeer.
In tegenstelling tot grote nationale shows, waar vaak veel verschillende rassen worden geshowd, is op de clubmatch alleen ons eigen ras vertegenwoordigd en zijn er meerdere die een keur hun hond willen showen. Dus het is geen probleem als u nog nooit geshowd heeft.

Dit biedt ook u en een ieder die nog geen of weinig ervaring heeft met shows, de mogelijkheid om deel te nemen en te ervaren hoe het er tijdens een clubmatch aan toe gaat. Wat vindt er plaats in de showring en tijdens het showen, wat wordt er van de hond en van u de baas verwacht? Voor alles is een eerste keer, dus schrijf u in.

Maar ook als u geïnteresseerd bent in het showgebeuren, maar deze keer nog niet deelneemt, u bent van harte welkom aanwezig te zijn. Tijdens de clubmatch kunt u bekijken wat er bij het showen van de hond komt kijken. Tevens bent u in de gelegenheid vragen te stellen aan de vrijwilligers, of aan mensen die hun hond hebben ingeschreven voor de show, en wordt uw enthousiasme aangewakkerd een volgende keer ook mee te doen met uw Zwitserse Witte Herder.

Wilt u graag wat meer informatie over het showgebeuren, leest u dan de pagina ‘Hond showen’ of neem geheel vrijblijvend contact op met Rob Commandeur via e-mail of mobiel: 06-15226080, in verband met zijn werk, graag na 18:00 uur.

Wij zijn blij dat mevrouw Anja Boonemmer bereid is om zowel de reuen als de teven tijdens de Clubmatch te keuren. Iedereen met een Zwitserse witte herder met een stamboom van de Raad van Beheer kan aan deze clubmatch meedoen.

 

Inschrijving deelname Clubmatch is gesloten

 

 

Tijdens de WITJES DOE-DAG is er van alles te doen voor u en uw hond, er zijn diverse activiteiten waar aan kan worden deelgenomen. Bij uitstek de gelegenheid de talenten van uw hond te ontdekken en actief bezig te zijn, zowel geestelijk als fysiek, de samenwerking met uw hond staat centraal.

Doet u niet mee met de clubmatch, maar wilt u wel uw hond laten keuren? Dat kan ook! Er is een keurmeester van de Raad van Beheer aanwezig waar ook honden zonder stamboom en gecastreerde reuen van harte welkom zijn. Deze keuring is één van de onderdelen van de Witjes Doe-Dag. We hebben een laagdrempelig programma met voor ieder wat wils.

We hebben weer een gevarieerd activiteitenprogramma samengesteld, zodat er voor hond en mens veel te doen is. Een tipje van de sluier:

Dog Frisbee, Speuren, Hooper en Obedience. Tevens is er een gedragsdeskundige aanwezig, en is er een mogelijkheid met de haren van uw eigen hond wol te maken. Ook kunt u uw hond laten fotograferen, en ten slotte proberen we schrijver Ton Verlind van het boek “Suzie” te strikken voor een signeersessie!
Naast het terrein ligt een prachtig bos waar u vooraf of na afloop heerlijk met uw hond kunt wandelen.

De evenementencommissie is enthousiast bezig met de definitieve realisatie van dit evenement, enkele activiteiten zijn nog onder voorbehoud.

Blijf voor de ontwikkelingen voor deze bijzondere dag, de website en facebook volgen.

Wij hopen u te zien op deze gezellige dag, boordevol actie en plezier, noteer de datum in uw agenda !

Namens de evenementencommissie