Pups

Pups (700x328)

U bent geïnteresseerd in en hebt een weloverwogen keuze gemaakt voor het ras van de Zwitserse Witte Herder en u bent op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als maatje voor uw gezin.

Neemt u hiervoor vooral de tijd want haastige spoed is hierbij een slechte raadgever.

Op de pagina pups verwacht treft u de fokkers aan die pups verwachten en op de pagina pups geboren treft u de fokkers aan die momenteel een nest pups hebben.

Om een keuze te maken bij welke fokker u uiteindelijk een pupje reserveert luidt het advies, bekijk de websites van meerdere fokkers en neem daarnaast ook contact op voor informatie over de ouders, gezondheidsuitslagen, waar vertoeven de pups, etc. Niet alleen wilt u een indruk van de fokker krijgen, maar wil ook de fokker graag weten wie u bent, wat uw wensen met betrekking tot een pup zijn, wat uw gezinssamenstelling is, hoe u woont en of u (genoeg) tijd voor een hond hebt.

Hierna is het tijd voor het maken van een afspraak met enkele fokkers voor een persoonlijke ontmoeting bij hen thuis, voor nadere kennismaking, het ontmoeten van de moederhond en indien mogelijk de vaderhond, de pups, eventueel andere honden en kan er dieper worden ingegaan op diverse aspecten met betrekking tot het nemen van een pup.

De bij de rasvereniging aangesloten fokkers, fokken volgens de regels van het Verenigings Fokreglement en stellen zich ten doel de kwaliteit van het ras te handhaven en te verbeteren, door op verantwoorde wijze te fokken.

U bent geϊnteresseerd in een Zwitserse Herder pup en u wilt nadere informatie? Graag staan wij voor u klaar om deze te verstrekken en u nader te informeren over ons prachtige ras: de Zwitserse Witte Herder.

Een band met een wit bollewolletje is snel gesmeed !!

U kunt hiervoor een e-mail sturen naar:

Pupinfo ZWHVN